Wednesday, February 23, 2011

fesyen peredaran masa


assalamualaikum.. hai si comel n sang nsem.. hehe.. mcm mne arini.. good x?? hope good2 jelah.. hmm. eah! eah!. entry kali ni kte nk ckp pasal FESYEN.. as u all know.. fesyen vintage sdg brleluase mcm perempuan yg gedik2 mnt kt justin bebey a.k.a "bieber fever".tetttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!.. xkire lah yg pkai tdg ke, xke,, sme je semue,, fesyen vintage ni dh ada mcm2 kategori yg sesuai. ingat yang rambut rebond,yg rambut curl-curl,yg highlight pink purple je yg boleh pakai fesyen vintage???. HELLO! kami wanita muslimah yang suci lagi sejati nie pun boleh beat lagi lawa dr diorg.hahahhaa.TETTTTT! then mostly kt internet sekarang macam2 link yg sediakan panduan about vintage nih,yg jual baju,fesyen shawl untuk wear baju vintage.so,as pe-VIEW internet tegar kann.just google search ;) . so, jumpa di -> NEXT entry.korang jaga diri!sayang semuaaa."kak nita punya trademark!hehe.salam ;)

le petit fran├žais picture on VisualizeUsNow You Can't Get Enough
There's always a reason to SMILE.


No comments:

Post a Comment